Tamigo

Tamigo is een cloud oplossing waar planning gecombineerd wordt met het beheren van afwezigheid, prestaties, communicatie met medewerkers, HR, financiën, forecasting en meer in één oplossing.

tamigo
Wat is Tamigo?

Tamigo is een perfect systeem om alle data van de medewerkers op één plek te verzamelen; ook wel 360 graden beeld. Het biedt voordelen als: inzichtelijkheid, efficiënter communiceren en gemakkelijker beheren van afwezigheid. Tamigo is gespecialiseerd in retail en horeca, ze helpen sinds 2006 grote ondernemingen met het optimaliseren van hun prestaties, activiteiten en workflows.

Koppeling met Datafuse

Dankzij de samenwerking met Tamigo is het sinds kort ook mogelijk om specifieke data uit Tamigo in het Datafuse dashboard in te zien. In het dashboard komt dit concreet naar voren door de geregistreerde verkopen en omzet per medewerker te combineren met het aantal gewerkte uren. Een vergelijking tussen medewerkers wordt pas eerlijk als je naast de omzet ook de gemaakte uren kunt plotten. Zo geeft het dashboard een eerlijk inzicht in de performance per medewerker.