Multiply

Multiply is dé retailmarketing specialist. Samen met Multiply zorgt Datafuse voor een naadloze omninchannel beleving voor de klant. Datafuse is een uitbreiding op de service die Multiply biedt. 

Multiplyzwart-payoff
Wat is Multiply?

Mutiply is dé online retail marketing specialist, door middel de groei van grote klanten zoals: The Stone, OFM en Haibu hebben zij laten zien in staat te zijn bedrijven maximaal te laten groeien. Multiply biedt verschillende services op het gebied van online marketing, denk aan: CRM, Paid, Social en Organic, om zo retail organisaties door middel van omnichannel te laten groeien. 

Multiply geloofd in de glansrijke toekomst van online marketing en investeren om de beste consultancy te bieden voor retail organisaties. Daarbij staan eerlijkheid en vertrouwen voorop. En daarom is Multiply dé retail marketing specialist en een belangrijke partner voor Datafuse. 

Koppeling met Datafuse

Dankzij de expertise van Multiply kan het niet anders dat jouw organisatie groeit; Multiply heeft bewezen een uitstekende partner te zijn als je je retail organisatie naar een hoger niveau wilt tillen. Datafuse is als een uitbreiding op de perfecte service van Multiply.