Meta

Meta is het overkoepelende bedrijf van bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Deze twee platformen hebben een enorm bereik wat betreft het online adverteren en het uiten van de campagnes. 

meta
Wat is Meta?

Meta is een bedrijf wat onder andere eigenaar is van Whatsapp, Facebook en Instagram. Het bedrijf, opgericht door Mark Zuckenburg, is goed voor de efficiëntere communicatie met de klant. Zo kan je bijvoorbeeld met Meta business suite alle marketinguitingen op één plek beheren en kan het helpen om via verschillende apps in contact te komen met de klant.

Daarnaast kan je met Meta gemakkelijk online marketing uitingen plaatsen op Instagram en Facebook zonder een tussen persoon of organisatie te gebruiken Ook beheer je makkelijk je e-mail door bijvoorbeeld automatische reacties aan te maken. Je zorgt ook dat je een groter bereik hebt wat betreft klanten die contact hebben met jouw bedrijf door middel van de vele mogelijkheden via Instagram en Facebook.

Door de gemakken en optimalisatie die Meta biedt op online marketing gebied is Meta niet meer weg te denken als partner van Datafuse.

Koppeling met Datafuse

De data van Datafuse wordt gebruikt om social media campagnes op Meta en Instagram gerichter en persoonlijker in te zetten. Door middel van de unieke combinatie van offline en online gegevens kan Datafuse een beter inzicht krijgen in wat welke klant nodig heeft op welk tijdstip. Met deze data is de samenwerking van Meta en Datafuse een win - win voor alle partijen! Ook kan je de gegevens van de interface in één keer exporteren naar Meta. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk schakelen tussen de segmenten, en campagnes met enkele drukken op de knop gerichter inzetten.

Wil je weten hoe dit exact in zijn werking gaat? 

Vraag hier onder meer informatie aan!