Resatec

Resatec zorgt er met meerdere oplossingen voor dat de rentabiliteit in jouw winkel omhoog gaat, daarnaast verminderen zij met deze oplossing het aantal winkeldiefstallen. Met andere woorden bieden zij voor alle omnichannel retailers een totaaloplossing. 

b4ea6f20-d7b2-4600-a7c5-ffd61348e7ec
Wat is Resatec?

Resatec telt elke fysieke winkelbezoeker die in jouw winkel komt. Dit zorgt ervoor dat je als retailer precies weet hoeveel mensen er dagelijks in de winkel komen. Dat in combinatie met het aantal kassa aankopen resulteert erin dat je precies weet wat het conversiepercentage in de fysieke winkel is. Naast de klantentelling kent Resatec nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan anti-diefstalsystemen, artikel- camera beveiliging en open display. Dit draagt bij aan een volledige aanpak voor meer rentabiliteit op de winkelvloer en minder winkeldiefstal. 

Koppeling met Datafuse

Datafuse en Resatec hebben gezamelijke partners. Dit zorgt ervoor dat het partnerschap waardevol is als toevoeging op het platform. Op ons platform krijg je nu alle inzichten wat betreft het aantal winkelbezoeken in verhouding met het aantal aankopen.