Bigshopper

Bigshopper is het platform voor jou waar je gemakkelijk prijzen kunt vergelijken. Zij zijn één van de eerste vergelijkingssites en al actief sinds 2007. Het is het streven om jou als consument eerlijk te informeren, niet alleen over de prijs maar ook over de kwaliteit en de specificaties van de aangeboden producten.

BIGSHOPPERlogoliggendrgbzonderpayoff
Wat is Bigshopper?

Op Bigshopper (actief in bijna alle landen van Europa) vind je miljoenen producten. De missie van Bigshopper richting de bezoekers is om informatie te verzamelen, te combineren en eenvoudig aan te bieden, zodat bezoekers snel productinformatie kunnen vinden en bij aangesloten shops kunnen bestellen.

Bigshopper is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf. De missie is om klanten te voorzien van de goede data én tools om meer bezoekers en omzet te genereren. Bigshopper was in 2007 één van de eerste vergelijkingssites en heeft zich inmiddels uitgebreid tot een helpende hand door de juiste data te bieden aan klanten. Met de data kunnen de klanten efficiënter adverteren, kosten besparen en de concurrentiepositie te verbeteren. 

Koppeling met Datafuse

Samen met Bigshopper heeft Datafuse de prijzen van Haibu vergeleken met die van de concurrenten om zo inzicht te krijgen in welke producten 'te duur' waren om te presteren. Deze hebben vervolgens uitgesloten van campagnes, waardoor Haibu meer budget had voor andere marketinginspanningen om zo het budget optimaal in te zetten. Het resultaat? Gelijkblijvende omzet maar 30% minder kosten! Sinds deze case is Bigshopper niet meer weg te denken uit onze partnerlijst!