Mailchimp

Houd je e-mails relevant en je merk groeiend! Lever gepersonaliseerde e-mails op basis van hun koopgedrag, reacties op enquêtes, chatinteracties en supporttickets om loyaliteit en groei te bevorderen.

mailchimp-logo-zwart
Wat is Mailchimp?

Mailchimp is een Amerikaans marketing, automation & emailmarketing platform. Opgericht in 2001 als e-mailmarketingbedrijf, maar tegenwoordig één van de meest bekende e-mailmarketingsoftware die er is, met recente veranderingen die er een volledig marketingplatform van maken. Ze zijn ver in het ontwikkelingen van nieuwe features en zijn een meerwaarde voor elk bedrijf. Zo kan je met Mailchimp aan de hand van data de perfecte groep targetten om klanten loyaal te houden aan jouw organisatie. En door verschillende waardevolle samenwerkingen met verschillende tools kan Mailchimp waarde toevoegen. 

Koppeling met Datafuse

Bereik je klanten op een hele nieuwe manier met Datafuse! Dankzij de samenwerking met Mailchimp we hebben nu een functie toegevoegd waarmee je je gemaakte segmenten in Datafuse automatisch kunt koppelen aan je Mailchimp account. Geen gedoe meer met handmatige handelingen, want je doelgroepen worden dagelijks gesynchroniseerd. Dat betekent altijd up-to-date en relevante doelgroepen voor jouw e-mailcampagnes!