Belco

Beheer al je communicatiekanalen in één oplossing! Ontdek hoe tevreden medewerkers en klanten bijdragen aan een beoordeling van 9+ en hogere conversie!

belco-logo
Wat is Belco?

Belco is dé klantenservice-tool voor slimme webwinkels. De klantenservice software van Belco zorgt ervoor dat je altijd in contact staat met je klant. Naast dat je de juiste service biedt, heeft de chat software van Belco meer voordelen. Zo bieden zij op maat gemaakte service, persoonlijk advies, een persoonlijke hulp en effectievere behandeling. Belco zorgt ervoor dat wachttijd afneemt, afhandeling gaat sneller, de interne communicatie verloopt efficiënter omdat je met Belco alle interne communicatie in één systeem hebt en de klanttevredenheid stijgt. 

Koppeling met Datafuse

Met deze koppeling kan je communicatiekanalen efficiënt beheren en snel reageren op vragen en verzoeken van klanten als je gebruik maakt van Datafuse. Door de koppeling met Datafuse kan je beter inzicht krijgen in de behoeften en geschiedenis van klanten, wat kan helpen bij het bieden van gepersonaliseerde service. Wil je meer informatie? Neem gerust een kijkje op de website!