Datafuse Partner worden

In de razendsnel evoluerende wereld van data-analyse en -verwerking is het essentieel om de juiste tools en technologieën te omarmen om concurrentievoordeel te behalen. Als potentiële partner biedt Datafuse unieke kansen voor bedrijven en professionals die willen excelleren in hun dataverwerking, analyse en schaalbaarheid. Jij kan als partner hét omnichannel retail platform Datafuse gebruiken om jouw klant verder te helpen en daarmee jezelf.

  Je krijgt toegang tot een ongekende hoeveelheid offline data van de retailer en kan daarmee de volgende zaken:

  1. Omzet en conversie verbeteren
  2. Kosten en retouren reduceren
  3. De omnichannel klantervaring optimaliseren
  Plaatsing logo op de website en link

  Je logo wordt geplaatst op de site inclusief backlink

  Demo account en mediakit

  Je krijgt een demo account om demo's aan potentiële klanten te geven. Ook krijg je de mediakit van Datafuse om zodoende ook de logo's van Datafuse te kunnen gebruiken in je communicatie

  Partner commissie & trainingen

  Wij willen helpen je te groeien en het meeste uit Datafuse te halen. Elke partner krijgt een commissie welke ze als korting aan de klant kunnen geven of kunnen gebruiken om de eigen agency te laten groeien.

  Kicke! Hoe wordt ik partner dan?

  We gaan niet met iedere partij een partnership aan omdat we kwaliteit en service belangrijk vinden voor de eindklant. Daarom checken wij je aanvraag nog en kunnen die binnen een week goed- of afkeuren. Je hoort uiteraard in beide gevallen van ons.

  Succesvol verstuurd

  Dank voor je aanvraag. Je hoort binnen een week van ons. - Team Datafuse

  Contactgegevens

  Adresgegevens