Google

In de wereld van online marketing is er één naam die overal ter wereld synoniem staat voor innovatie, krachtige mogelijkheden en grenzeloze kansen: Google. Hier introduceren we Google als jouw ultieme online marketing partner, de gids naar digitale groei en zakelijk succes.

google
Wat is Google Business?

Als Google Partner moet je dagelijks bewijzen dat je de maximale campagneresultaten behaald voor de klanten en meer klanten verwerft voor organisaties door middel van Google-Ads en Google Analytics vaardigheden, deze vaardigheden worden aangetoond door middel van verschillende certificeringen. 

Er zijn 3 categorieën van vereisten voordat je kan zeggen dat je een Google Partner bent: Prestaties, Uitgaven en Certificeringen. Deze vereisten voor Google Partners worden dagelijks gecheckt.

Als Google Partner krijg je toegang tot een groot aantal voordelen, het is een bewijsstuk van de vaardigheden en expertise binnen het bedrijf. 

Koppeling met Datafuse

Datafuse is partner van Google, dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je met Datafuse genoeg expertise in huis hebt. Met functies als Google Analytics 4 en Google Ads kan je ontzettend veel inzicht krijgen in de resultaten van jouw inspanningen of campagnes. Datafuse helpt je hier graag mee en koppelt de online transacties van Google met de offline data uit jouw ERP-systemen. Samen met Google hebben we verschillende waardevolle functies gemaakt voor ons platform. Zo hebben wij de missende orders functie om 100% van de transacties compleet te maken en kunnen we offline conversies toevoegen aan het Google ads account om zo een 100% omnichannel beeld te krijgen. Daarnaast maken wij deel uit het Google Cloud programma wat ons extra ruimte en mogelijkheden biedt om het platform nog beter te innoveren.