Bereken wat Datafuse jou maandelijks kan besparen

Het gebruik van Datafuse zal op verschillende vlakken impact hebben. De voordelen van Datafuse vertalen zich naar: marketing kanalen efficiënter inzetten, retourpercentage verlagen en product omschrijvingen genereren. Daarnaast zal het inzicht in je data verbeteren dankzij onze dashboard en e-mail rapporten. 

Om het effect van Datafuse in één oogopslag duidelijk te maken hebben wij de Datafuse calculator gemaakt. Na het invullen van de calculator kun je precies zien wat Datafuse jou per maand kan besparen.

Natuurlijk is het voor elke partij anders hoe deze besparing eruit zullen zien, wij gaan hier uit van het meest optimistische scenario. Het is onder andere afhankelijk van de mate waarin je gebruik zult maken van alle functionaliteiten van Datafuse. Zo zullen er naast het besparen van kosten en efficiënter inzetten van bepaalde kanalen verschillende online marketing kanalen meer data gaan meten waardoor het algoritme ook efficiënter is:

  • +20% meer conversies in Google Ads
  • +30% meer conversies in Meta Ads
  • +40% meer conversies in GA4


Benieuwd naar hoe jij Datafuse kunt gaan gebruiken? Neem direct contact met ons op. Dan plannen wij een demo in. Hierin laten wij in 30 minuten precies zien hoe Datafuse werkt en wat de toegevoegde waarde is.