Channable

Channable is zes jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationale, snelgroeiende scale-up met een team van meer dan 150 ambitieuze professionals. Channable is de oplossing voor feedmanagement en SEA automatisering. Stuur je producten naar meer dan 2.500 verkoopkanalen en maak duizenden dynamische advertenties voor Google Ads en Microsoft Advertising.

channable
Wat is Channable?

Channable is een platform wat je als retailer meer informatie geeft over producten en sales. Met Channable kan je bijvoorbeeld productdata gebruiken om automatisch advertenties zoekwoorden en advertentiegroepen te generen. Met dynamische productinformatie zoals prijs- en voorraadniveaus creëer je hyper relevante advertenties. Ontworpen om je producten altijd up-to-date te houden.

Koppeling met Datafuse

Met Channable is het mogelijk om via Datafuse specifieke productdata toe te voegen aan jouw productfeed in Channable. Denk hierbij aan retourpercentages of de winkelverkopen van een product. Zo krijg je op product-niveau de retourgegevens te zien van dat bepaalde product. Vervolgens is het mogelijk om op basis van deze gegevens regels in Channable te maken. De mogelijkheden om, aan de hand hiervan, regels te maken is eindeloos!