SRS

SRS helpt retailers efficiënter te werken en beter voorraden te beheren. Ze helpen budget vrij te maken door slimmer te adverteren en gerichter in te kopen.

SRS-logo-200px-RGB
Wat is SRS?

SRS is een omnichannel retail platofrm die geavanceerde oplossingen ontwikkeld voor retalers in verschillende branches. Wat SRS zo waardevol maakt, is de structuur en precisie. Het beschrijft niet alleen wat de software moet doen, maar ook hoe het moet werken, welke functies het moet bevatten en welke prestatievereisten het moet bereiken. Het helpt bij het voorkomen van misverstanden en onduidelijkheden die later tot kostbare wijzigingen kunnen leiden. SRS is hét platform om jouw ERP (geheel van in-store informatie) systeem aan te koppelen om zo meer inzichten te krijgen. 

Koppeling met Datafuse

SRS stuurt de ERP-data naar Datafuse. Wij sorteren dit en sturen dit middels onze interface weer door naar de retailer. Met deze data kan je gerichter adverteren en meer inzicht krijgen in je doelgroep, bespaart weer geld en tijd. Ook kan je met gemak bijvoorbeeld productteksten automatisch maken of segmenten maken op basis van het geheel aan ERP- data.