Salesforce

Het Salesforce platform helpt teams om beter samen te werken. Je bedrijf kan één enkele Customer 360-app gebruiken of juist een combinatie van meerdere. Door de communicatie en productiviteit tussen teams te verbeteren, hebben bedrijven meer succes.

salesforce-svg
Wat is Salesforce?

Salesforce is een bedrijf waar de klant écht centraal staat, vandaar dat zij zichzelf een customer company noemen. Ze maken cloudgebaseerde software met als doel bedrijven op een vernieuwende manier met hun klanten in contact te brengen, zodat ze meer prospects vinden, meer deals sluiten en klanten versteld laten staan met een fantastische service.

Customer 360, het volledige pakket met producten, brengt jouw sales, service, marketing, commerce en IT-teams op een ultieme manier samen door deze dezelfde klantinzichten te bieden, in één enkele, gedeelde weergave met klantinformatie. Zo kun jij de band met zowel klanten als werknemers versterken en zelf ook een échte customer company worden.

Koppeling met Datafuse

Met deze koppeling kunnen we de leads die via verschillende kanalen worden gegenereerd (bijv. websiteformulieren, sociale media, evenementen) automatisch in Salesforce worden vastgelegd. Dit versnelt het lead-nurturingproces en zorgt voor consistente follow-up. Ook kan je gegevens synchroniseren tussen Salesforce en Datafuse, zoals ERP-systemen, e-commerceplatforms, marketingautomatiseringssoftware, en meer. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot actuele informatie over klanten, leads en kansen. Wil je meer informatie? Neem zelf een kijkje op de website van Salesforce.