datafuse

Datafuse feliciteert OFM en Schuurman Schoenen met dubbele nominatie voor Beste Winkelketen en Beste Webshop

Lennart

18 augustus 2023


Bij Datafuse zijn we verheugd en trots om twee van onze gewaardeerde klanten, OFM en Schuurman Schoenen, te feliciteren met hun welverdiende nominaties voor zowel Beste Winkelketen als Beste Webshop. Deze erkenning is een bewijs van jullie toewijding aan uitmuntendheid en klantgerichtheid, en wij zijn vereerd om deel uit te maken van jullie succesverhaal.

OFM: Voortreffelijkheid in Retailbeleving

OFM heeft bewezen dat een buitengewone retailbeleving niet alleen in de fysieke winkels kan worden gecreëerd, maar ook online. Hun inspanningen om naadloze connectiviteit te bieden tussen de fysieke en digitale kanalen hebben geleid tot deze welverdiende nominaties. Bij Datafuse hebben we het voorrecht gehad om met het OFM-team samen te werken en te zien hoe ze technologie inzetten om klantinteracties te verbeteren en te personaliseren. Deze nominaties zijn een erkenning van hun voortdurende inzet om hun klanten een ongeëvenaarde retailervaring te bieden.

Schuurman Schoenen: Stap voor Stap naar Online Uitmuntendheid

Schuurman Schoenen heeft een indrukwekkende reis afgelegd op weg naar online uitmuntendheid. Hun toewijding aan het begrijpen en voldoen aan de behoeften van hun digitale klanten heeft geleid tot een naadloze webshop-ervaring die het vertrouwen en de loyaliteit van klanten heeft gewonnen. Bij Datafuse hebben we  de groei van Schuurman Schoenen gevolgd en hun toewijding aan innovatie en klanttevredenheid bewonderd. Deze dubbele nominaties erkennen hun succes in het online en offline domein.

Een Samenwerking om te Vieren

De nominaties van OFM en Schuurman Schoenen illustreren hoe een sterke samenwerking tussen retailers en technologiepartners kan leiden tot buitengewone resultaten. Als Datafuse juichen we de visie, inspanningen en prestaties van onze klanten toe. We blijven ons inzetten om jullie te ondersteunen bij het bereiken van jullie doelen en het leveren van uitmuntende retailervaringen, zowel in de fysieke winkels als online.

Gefeliciteerd en veel succes gewenst bij de komende verkiezingen!

Het Datafuse team

Wil je meer weten over hoe Datafuse jou kan helpen soortgelijke resultaten te behalen? Neem dan contact met ons op via info@datafuse.nl om een demo in te plannen.