datafuse

Nieuwe website Datafuse

Bas

21 augustus 2023

In alle drukte realiseerden we bijna niet dat het moment daar was – maar het is officieel: onze nieuwe website is live! In samenwerking met Doordacht hebben we hard gewerkt aan het transformeren van de Datafuse website. Het is met grote vreugde dat we het eindresultaat met jullie kunnen delen.

De nieuwe website biedt ons legio mogelijkheden om pagina's te creëren. De nieuwe site geeft ons meer vrijheid om zelf pagina’s maken om ons platform nog beter met de buitenwereld te delen. Maar dat is nog niet alles – de vernieuwde site brengt ook een grotere nadruk op onze blogs, inspirerende cases en speciale landingspagina's met zich mee.

Wanneer je onze oplossingen pagina bezoekt, treden we dieper in de wereld van Datafuse. Hier leggen we uit hoe ons platform zijn krachten bundelt en waarom het een gamechanger is in zijn soort. Je vindt hier de kernfunctionaliteiten die Datafuse tot de krachtpatser maken die het is.

Hoewel we beseffen dat er nog enkele punten zijn die we verder willen aanscherpen, vormt deze eerste onthulling een solide basis om op voort te bouwen. We zijn vastbesloten om het potentieel van de nieuwe website volledig te benutten en onze visie tot leven te brengen.