partner

Nieuwe koppeling: Copernica x Datafuse

Bas

27 maart 2023

Datafuse heeft weer een nieuwe koppeling gelanceerd. Dit betekent dat de segmenten die beschikbaar zijn en worden aangemaakt in Datafuse direct doorgestuurd kunnen worden naar Copernica. De segmenten in Datafuse worden elke dag bijgewerkt en deze data wordt dan meteen naar Copernica doorgestuurd.

Vervolgens kan je deze segmenten in Copernica gebruiken voor jouw e-mail marketing strategie. Niet alleen de zelf aangemaakte doelgroepen kunnen hiervoor worden gebruikt. Wanneer je inlogt in de Datafuse interface zie je ook een aantal doelgroeplijsten staan die automatisch zijn aangemaakt. Hiermee probeert Datafuse je op weg te helpen met slimme segmenten. Lees voor meer informatie over deze automatisch gegenereerde ook onze eerdere blog.

Hoe koppel je een segment aan Copernica?

Wanneer je onder Segments in de Datafuse interface een nieuwe doelgroep aanmaakt krijg je onderaan vanzelf de optie te zien om bepaalde kanalen aan- of uit te vinken.

Wanneer je een kanaal aanvinkt dan activeer je meteen de koppeling tussen dat segment met het externe platform (in dit geval Copernica). Vanaf dan, tot wanneer je deze koppeling weer uitvinkt, zal dit segment dagelijks naar het platform worden doorgezet. Zo eenvoudig is het.

Ook benieuwd hoe jij Copernica met behulp van Datafuse naar een hoger niveau kan tillen? Neem dan contact op met info@datafuse.nl om een demo te plannen.