omnichannel

Jij in de bestuurdersstoel: ERP data koppelen aan connectors van Datafuse die jij wilt!

Noah

27 september 2023

Sinds kort is het nu mogelijk om ERP data te koppelen aan de export connectors van Datafuse, denk aan: Google Ads, Mailchimp en Copernica. Voorheen koppelde Datafuse de ERP- data aan de belangrijke connectors, en dit was niet makkelijk te veranderen. Laten we eens kijken naar wat dit betekent voor jou en waarom dit een gamechanger is.

ERP (Enterprise Resource Planning) -systemen zijn de ruggengraat van veel organisaties. Ze bevatten cruciale gegevens over financiën, voorraad, klanten en meer. Het vermogen om deze gegevens te analyseren en te gebruiken, is van onschatbare waarde voor bedrijven. Voorheen was het proces van het koppelen van ERP-gegevens aan externe analysehulpmiddelen tijdrovend en ingewikkeld. Dat is nu niet meer zo dankzij de nieuwe functie van Datafuse.

Klant centraal

Bij Datafuse plaatsen we de klant centraal door ze de mogelijkheid te geven hun ERP-gegevens direct te koppelen aan export connectors. Dankzij de interface kun je met één druk op de knop bepalen naar welk gewenst platform je de data wilt sturen. Hierdoor bespaar je tijd en sluit het beter aan op jouw behoeften!

Het proces van zelfkoppeling met Datafuse is eenvoudig en intuïtief. Klanten kunnen de interface gebruiken om hun ERP-systeem te verbinden met de export connector(s) naar keuze. Datafuse biedt ondersteuning voor een breed scala aan export connectors, waardoor bedrijven de flexibiliteit hebben om gegevens te exporteren naar de tools en platforms die het beste bij hun behoeften passen. De data die gestuurd en ontvangen wordt is elke ochtend om 6 uur gecontroleerd op nauwkeurigheid en volledigheid; hierdoor is de data elke dag up to date.

Want, als jij deze data analyseert kan je processen optimaliseren, voorraad in kaart brengen als nooit tevoren en processen automatiseren; of terwijl de voordelen van ERP met onze connectors. Zie hieronder al onze connectors, goed om te weten, elke dag zijn we bezig om waardevolle connectors voor jou toe te voegen.

Dus, als je nog op zoek bent naar een manier om jouw ERP-gegevens te ontsluiten en optimaal te benutten, hoef je niet verder te zoeken dan Datafuse. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe zelfkoppeling jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.