datafuse

Datafuse X Google Cloud

Noah

28 november 2023

Datafuse is toegelaten tot het 'Google for Startups Cloud Program'. Na aan verschillende kwaliteitseisen te hebben voldaan, is het Datafuse gelukt om te worden toegelaten tot dit programma. 

Wat is Google for Startups Cloud Program?

Google Cloud is een platform van Google, het omvat een reeks aan clouddiensten van Google. Hieronder vallen onder andere databases en opslagdiensten in de cloud. Het is een geïntegreerd ecosysteem waardoor bovengenoemde allemaal met elkaar gekoppeld kunnen worden. Het Startups Program is speciaal opgezet door Google voor bedrijven die veel gebruik maken van de clouddiensten van Google. Met deze toegang krijgen we ondersteuning vanuit Google om verder te groeien als bedrijf. Het gaat ons uiteindelijk helpen om sneller en meer te kunnen ontwikkelen aan ons platform.

Wat betekent dit voor Datafuse?

Bij Datafuse zijn we ontzettend blij met de toegang tot dit programma van Google Cloud. Los van de erkenning voor ons platform en de stappen die wij hebben gemaakt biedt dit programma onder andere de volgende voordelen:

  • Support vanuit Google: Wij kunnen nu gebruik maken van extra support vanuit Google. Bijvoorbeeld als sparringpartner of bij technische discussies. Hierdoor kunnen wij ook testen met de nieuwste technologieën op bijvoorbeeld het gebied van AI.
  • Netwerk: Daarnaast krijgen wij meteen toegang tot een globaal netwerk van experts of andere startups.
  • Training: Er komen mogelijkheden vrij om gebruik te maken van de training en kennissessies vanuit Google Cloud.

Met dit programma kunnen wij sneller opschalen. De inzet van nieuwe technologieën en de nieuwe mogelijkheden die wij hierdoor krijgen gaan ons helpen om zowel ons platform als ons team sneller te ontwikkelen. Voor ons dus weer een hele mooie stap. Heb je interesse gekregen, of wil je er gewoon meer over weten, neem dan contact met ons op!