datafuse

Datafuse interface: Omnichannel Retail Platform

Lennart

6 maart 2023

Deze week lanceren wij de interface van Datafuse. Dit om op één plek te kunnen laten zien welke data wij als Datafuse allemaal binnenhalen en koppelen. De interface geeft je meer grip en inzicht om Datafuse op de juiste manier te gebruiken. Daarnaast krijg je ook meteen een beeld van wat er allemaal nog meer mogelijk is binnen Datafuse.

2024-04-1710_07_00-Datafuse-OmnichannelRetailplatform

Het doel van Datafuse blijft hetzelfde; het koppelen van online en offline data en deze data koppelen aan zoveel mogelijk relevante tools en platformen. Op die manier kunnen de veel gebruikte online marketing tools en platformen worden gevoed met alle data van de klant. Daarmee positioneren wij onszelf als Omnichannel Retail Platform

De huidige interface zal de komende tijd steeds verder worden uitgebreid met nieuwe functies en updates. De roadmap van Datafuse is namelijk flink gevuld. Houd de nieuwe interface hiervoor goed in gaten. 

Ben je nou benieuwd naar de interface maar gebruik je nog geen Datafuse? Neem contact op met info@datafuse.nl om een demo te plannen.