oplossing

Datafuse e-mail reports

Bas

23 januari 2023

Sinds half januari zijn wij begonnen met het automatisch versturen van rapportages op basis van de data die wij in ons datawarehouse tot onze beschikking hebben. Dit zijn rapportages met de verkoopcijfers van de diverse locaties en de omzet van zowel webshop als winkels. De data wordt elke dag verstuurd en bevat de cijfers van de vorige dag. Dit schetst dus een perfect beeld van de resultaten per dag.

Naast de verkopen van gisteren wordt ook de cumulatieve omzet van de maand doorgezet. Ook de verwachte omzet (op basis van de omzet van de huidige maand) wordt elke dag meegestuurd. Onderstaande afbeelding geeft een voorbeeld van hoe de cumulatieve omzet en forecast worden verstuurd.

Met de data die wij tot onze beschikking hebben zijn er nog veel meer mogelijkheden om deze rapportages mee uit te breiden. Zo blijven wij deze e-mail rapporten door ontwikkelen. Mocht er informatie zijn die zeker niet mag ontbreken aan deze rapportages dan horen wij dit graag. Aan de hand van dat soort feedback kunnen wij de Datafuse koppelingen blijven optimaliseren en ontwikkelen.

Nog vragen aan de hand van deze blog? Neem dan contact op met info@datafuse.nl voor een demo, kost max 20-30 minuten van je tijd.