ACA

Bij ACA zijn ze klaar om jouw bedrijf te helpen slagen in de digitale arena. De expertise in online marketing, gecombineerd met hun toewijding aan jouw succes, maakt ACA de ideale partner om jouw online aanwezigheid te versterken en de gestelde doelen te bereiken.

aca-logo
Wat is ACA?

ACA is gespecialiseerd in de retail, ze bieden oplossingen voor fashion retailers van iedere aard en omvang. Van zelfstandige winkeliers tot filiaalbedrijven en van crosschannel ondernemingen tot pure online spelers. Ongeacht of je mode, schoenen, sport, bodyfashion, accessoires of een combinatie hiervan verkoopt, ACA heeft genoeg expertise in huis om jouw bedrijf samen met Datafuse naar een hoger niveau te tillen.

ACA biedt verschillende oplossingen als: Winstore online wat zorgt voor optimalisatie en automatisering van verkoopprocessen, XPRT wat zorgt voor bedrijven onderscheid kunnen maken op het gebied van de software die ze gebruiken en Kassasysteem LIV' wat ervoor zorgt dat je altijd en overal gegevens kunt bekijken en voorraden kan bijwerken. 

Door deze slimme oplossingen van ACA die toegevoegde waarde bieden, heeft Datafuse een hecht partner-ship opgebouwd. 

Koppeling met Datafuse

Samen met Datafuse zorgt ACA ervoor dat de de ERP data de waarde voor jouw bedrijf krijgt de het in zich heeft. Datafuse zorgt ervoor dat de data naadloos gecombineerd kan worden met offline gebeurtenissen, wat ervoor zorgt dat jouw organisatie preciezer te werk kan gaan. Zo kunnen wij door onze samenwerking bijvoorbeeld klanten op een super scherpe manier bedienen naar hun eigen behoeften.